نحوه نصب مودم دانگل-يو اس بي سيمكارتي روي تبلت-شيوه نصب مودم سيمكارتي روي تبلت سامسونگ-روش نصب مودم يو اس بي دانگل روي تبلت هاي اندرويدي-چگونه مودم سيمكارتي را روي تبلت نصب كنتيم؟-روش ساده نصب مودم سيمكارتي دانگل روي تبلت مارشال-نصب مودم هواوي  روي تبلت هاي مودم خور-نصب كامل مودم سيمكارتي هواويHuawei E1750_Huawei E173 بر روي سيستم عامل اندرويد-
- Hame MPR-A1
مراحل قدم بقدم راه اندازي واي فاي سيستم عامل هاي مختلف براي اتصال بي سيم به مودم جيبي Hame MPR-A1-Pocket WiFi-Hame MPR-A1-تبلت خور اندرويد ساپورت Hame MPR-A1-Android Support-روتر جيبي اندرويد ساپورت-Hame MPR-A1-Android Support-روتر جيبي همراه براي تبلت-اينترنت همراه براي تبلت-روتر جيبي سيار-روتر جيبي يو اس كارت-روتر جيبي3g-تري جي روتر جيبي-3g modem-usb cart-gsm modem-امريكائي اصل كوالكام- wireless router

نصب كامل مودم سيمكارتي داراي درايور اندرويد، بر روي سيستم عامل اندرويد و تبلت هاي اندرويدي

   

مراحل نصب قدم بقدم مودم سيمكارتي يو اس بي كارتي (دانگل) هواويدر تبلت هاي اندرويدي

در اين بخش ابتدا با نحوه نصب كامل مودم سيمكارتي هواويHuawei E1750_Huawei E173 بر روي سيستم عامل اندرويد و تبلت هاي اندرويدي آشنا ميشويد چراكه اين مودم ها در حافظه سيستم عامل اندرويد ذخيره شده و قاعدتا ميبايستي بعد از اتصال از طريق رابط otgآنرا شناسايي و نصب نمايد.
سپس روش دستي نصب و شناسانيدن مودم هايي كه در داخل خود، درايور اندرويد را دارند چه مودم هاي سيمكارتي معرفي شده و چه معرفي نشده را توضيح خواهيم داد.
و نهايتا شما را با يك وسيله جديد آشنا خواهيم كرد كه در صورتيكه موفق به نصب مودم دانگل خود بر روي سيستم عامل اندرويد نشديد بدون كنار گذاشتن مودمتان آنرا واي فاي كرده و از اين طريق تبلت و 19 وسيله واي فاي دار ديگر خود را بسادگي به اينترنت وصل كرده و اينترنت آنرا به اشتراك بگذاريد.
توجه داشته باشيد كه تبلت هاي اندرويدي اكثرا مودم هواوي Huawei E173 را بعنوان مودم دانگل خود معرفي كرده اند اما در عين حال بسيار اتفاق افتاده كه بعضا تبلت هايي آنها را نميشناسند و يا اينكه فقط با سيمكارت رايتل به اينترنت وصل ميشوند نه با اپراتورهاي دوم.
نكته قابل ذكر ديگر اينكه جديدا
مودم هاي هواوي Huawei E173 كه ببازار آمده از پروتكل HSPA+پشتيباني ميكنند و ظاهرا همين موضوع باعث شده كه نتوانند از اپراتور دوم پشتيباني كنند.
در ضمن به اين نكته نيز توجه داشته باشيد كه
مودم هايي در تبلت نصب ميشوند كه جديد باشند و حتما از فروشنده تضمين نصب روي تبلت را بگيريد چراكه از روي قوطي يا ظاهر آن به هيچ وجه نميتوان مطمئن شد كه حتما داراي درايور اندرويد است و اگر هم باشد معلوم نيست كه حتما روي تبلت شما نصب شود (اگرچه اين مشكل به تبلت برميگردد نه به مودمي كه داراي درايور اندرويد ميباشد).

نكته مهم ديگري كه بايد بدانيد اينست كه اساسا هر مودمي كه داراي نرم افزار داخلي راه انداز اندرويد است با ايجاد پيكر بندي كه ما در اين سايت مشروحا ذكر خواهيم كرد الزاما ميبايست به اينترنت وصل شود حال چه مودم مربوطه در سيستم عامل آن معرفي شده باشد و چه نشده باشد. واينكه ميبينيم گاهي با همه تدابير انجام شده مشكل رفع نميشود ممكن است كه با بروز كردن فريم وير تبلت بتوانيد به اين هدف برسيد. چراكه اغلب تبلتها اساسا فريم ويرشان مشكل دارند و بايد بروز شوند (درست شبيه به ويندوز كه معمولا با نصب مجدد آن ميتوان مشكلات موجود را از اساس رفع كرد)
با ذكر اين مقدمه به
نصب خودكار مودم سيمكارتي هواويHuawei E173 ميپردازيم:

نحوه نصب خودكارمودم هواوي مودم سيمكارتي هواويHuawei E1750_Huawei E173 در تبلت هاي اندرويدي:

از آنجا كه در حافظه داخلي سيستم عامل اندرويد بيش از ده مودم معروف معرفي شده است و مودم هاي سيمكارتي هواويHuawei E1750_Huawei E173 نيز جز آنها ميباشند بنابر اين بمحض اينكه مودم را از طريق رابط مربوطه (كابل OTG) به تبلت وصل كرديد و در تنظيمات مودم نيز ورودي ها را باز كرديد تا وسيله متصل شده را بتواند بشناسد و نصب كند، لذا بعد از اتصال مودم به تبلت چند دقيقه طول خواهد كشيد تا وسيله را شناخته و با مودم ارتباط برقرار كند و چنانكه سيمكارتتان نيز داراي اعتبار اينترنتي باشد نيز خواهيد توانست بلافاصله به اينترنت وصل شويد.

اما همانطور كه در مقدمه ذكر شد ممكن است به اين هدف دست نيابيد بنابراين يكي دوبار ديگر امتحان كنيد و تبيلت را روشن خاموش كنيد حتي شايد اگر آنرا بحالت اوليه (ريست فاكتوري) كنيد بتوانيد به نتيجه برسيد. و در نهايت نيز اگر فريم وير را بروز كنيد شايد بتوانيد مودم را به تبلت بشناسانيد.
راه حل نهايي ديگر اينكه مطابق دستورالعملي كه در ذيل مي آيد يك نيو اي پي ان بطور دستي بسازيد تا شايد اينبار به اينترنت وصل شويد.البته تبلت هايي مثل ايسوس با اينكه حتي اعلام ميكند كه مودم هواوي  به تبلت متصل شده (يعني آنرا شناخته ) اما حتي با پيكر بندي كردن دستي سيمكارت هم اغلب به نتيجه نخواهيد رسيد.
خانه آخر اينكه يك روتر جيبي (مثلا همين پاوربانك سايت ما را!) تهيه كرده و از طريق واي فاي بسادگي و بسرعت به اينترنت وصل شويد.

نحوه نصب دستي مودم هواوي مودم سيمكارتي هواويHuawei E1750_Huawei E173 در تبلت هاي اندرويدي:

نحوه نصب دستي مودم هاي سيمكارتي داراي درايور اندرويد را ميتوانيد در بسياري از سايت ها پيدا كنيد كه بيشتر آنها از روي يكديگر كپي برداري كرده اند و ممكن است خودشان حتي يكبار هم آنرا انجام نداده باشند اما بهر حال در بعضي از سايت ها نكات جالبي نيز ديده ميشود. .
من باب مثال در يكي از سايت ها كه ظاهرا خيلي تخصصي هم بنظر ميرسيد يك فايل را قرار داده بود كه متذكر شده بود حتما اول آنرا نصب كنيد بعد رويه متداول را اجرا كنيد ولي هرچه تماس گرفتيم كه اين فايل چكاره هست و چه عملي را انجام ميدهد پاسخي ندادند.
بهر حال مطلب ذيل از طريق سايت هاي ديگر فراهم شده و سعي شده تا كامل ترين دستورالعمل را برايتان تهيه كرده باشيم تا شايد بتوانيد مشكل اتصال به اينترنت را در همه نوع از
مودم هاي سيمكارتي داراي درايود اندرويد براي تبلت شما رفع شود.ما اين راهنما را براي مشترياني كه مودم تبلت خور از ما خريداري ميكنند ميدهيم و عينا آنرا برايتان كپي كرده ايم و در خلال آن تجاربمان را نيز اضافه كرده ايم.


تبلت هاي مختلف ممكن است شيوه ها گزينه ها و يا اصطلاحات مختلفي را نسبت به يكديگر براي نصب مودم داشته باشند ولي در اكثر آنها تقريبا از يك روال متداول استفاده ميشود. راهنمايي ذيل جهت آشنايي هرچه بيشتر شما نگاشته شده و چنانكه عملا در تبلت تان نكات جديدي را پيدا كرديد جهت آشنايي دوستان ديگر لطفا آنها را به صندوق پستي ما ارسال نماييد تا در اختيار دوستان قرار دهيم. با تشكر        we@wee.ir

توجه:براي نصب مودم انتظار آنرا نداشته باشيد كه حتما تبلت شما در جستجوي وسيله متصل شده موفق شود چراكه سيستم عامل اندرويد ابتدايي تر از آنست كه بتواند در اين كار موفق شود بخصوص اينكه مودم هاي شبه هواوي براي آنها ناآشنا بوده و در داخل حافظه سيستم عامل معرفي نشده است و فقط برخي مودمهاي اصل را ميشناسد. بنابراين قاعده كار اين است كه شما يك اتصال اينترنتي (نيو اي پي ان) همانند آنچه كه در رايانه تان براي كارت هاي اينترنتي ميسازيد ايجاد كرده و از طريق اين اتصال جديد (نيو كانكشن) به اينترنت وصل شويد.
البته راحتر خواهيد بود كه زبان تبلت را انگليسي كرده و تنظيمات را انجام دهيد و سپس در صورت تمايل آنرا فارسي كنيد و نيز حتما از حالت هواپيما خارج شويد:

ابتدا گزينه هاي زير را در تبلت فعال كنيد:
1- به مسير زير رفته و گزينه Unknown Sources را علامت بزنيد:
Setting/Security/Unknown Sources
2- به مسير زير رفته و گزينه USB debugging را علامت دار كنيد:
Setting/Developer Option/USB debugging
بعد از فعال كردن گزينه هاي بالا مودم 3G را از طريق كابل OTG (رابطي كه داراي يك سر يو اس بي 2 و يك سر ميني يا ميكرو يو اس بي باشد) به تبلت متصل كنيد .

سپس تنظيمات زير را انجام دهيد:

1- به مسير زير برويد و گزينه Data Enabled را علامت بزنيد:
Setting/More/Mobile network/Data Enabled

2- در همان مسير بالا گزينه Access Point Names را انتخاب كنيد.
در صفحه باز شده گزينه فلش دار روي تبلت را لمس كرده و گزينه New APN را انتخاب كنيد، كه اكثرا در بالاو سمت راست و درون  نماد سه نقطه اي قرار دارد.(روي اكثر تبلت ها گزينه شبكه هاي تلفن همراه و سپس نام هاي نقاط دسترسي را كه بزنيد صفحه APN ها ظاهر شده و نماد جديد كه معمولا در سمت ديگر قرار دارد را بزنيد فهرست APN جديد و اصلاح قبلي ها باز ميشود. اتصال هاي جديد باز ميشود.)

3- با توجه به نوع سيم كارت خود، تنظيمات زير را در صفحه جديد باز شده وارد نماييد. (دقت كنيد ساير گزينه هايي كه در تنظيمات تبلت وجود دارد و در اينجا به آنها اشاره اي نشده است را تغيير ندهيد.)

تنظيمات ايرانسل
Name: Irancell_gprs
APN: mtnirncell
Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080
MCC: 432
MNC: 35
         تنظيمات همراه اول
Name: mci_gprs
APN: mcinet
Proxy: 192.168.194.73
Port: 9201or 8080
MCC: 432
MNC: 11
       تنظيمات رايتل
Name: rightel_gprs
APN: rightel
Proxy: 10.200.39.10
Port: 9201or 8080
MCC: 432
MNC: 20

بعد انجام تنظيمات فوق مجددا گزينه برگشت را زده و گزينه Save را انتخاب نماييد. با ذخيره كردن تنظيمات در صفحه APNs گزينه اي به نام اتصالي كه ايجاد كرديد  اضافه مي شود (براي تنظيمات همراه اول نام دلخواه انتخابي تان مثلا mci_gprs و براي تنظيمات ايرانسل نيز Irancell_gprs)
در صورت اضافه نشدن اين اتصال پيكربندي، تنظيمات را مجددا انجام دهيد و يا اينكه اتصال مودم به تبلت را بررسي كنيد. در انتهاي سمت راست دايره اي وجود دارد آن را لمس كرده تا داخل آ به رنگ آبي پرشود.

توجه:
گزينه سيو در اكثر تبلت ها وجود ندارد و اين دستورالعمل پيكربندي سعي شده كه از متني كه در سايتهاي متعدد كه كاملا متون آنها شبيه بهم هستند كپي برداري شود و ظاهرا متن اوليه بر اساس تبلتي تنظيم شده بوده كه هم دكمه سيو داشته و هم دايره آبي رنگي بعد از سيو ظاهر ميشده و ما در اكثر تبلت ها چنين چيزي مشاهده نكرديم بنابر اين پيشنهاد ميشود كه بعد از پيكربندي كردن مطابق بالا دكمه برگشت را زده و سپس تبلت را خاموش روش نماييد تا عمل ذخيره تنظيمات ثبت شود. بهرحال از اينجا ببعد مطابق نوشته هاي متداول در سايت ها مطلب را ادامه ميدهيم:
 


پس از انجام مراحل بالا در همان صفحه يكبار برگشت (Back) كرده تا به صفحه Mobile Network Setting برسيد در اين صفحه گزينه آخر يعني Network Operators را انتخاب نماييد بعد از انتخاب اين گزينه صفحه Available Networks باز مي شود.
در اين صفحه گزينه Select Automaticlly را انتخاب كرده و منتظر بمانيد. پس از ديدن متن Registered on Network مي توانيد از تنظيمات خارج شويد و در صورتي كه با پيغام خطا مواجه شديد اين گزينه را چندين بار امتحان كنيد تا پيام بالا را مشاهده كنيد.
توجه داشته باشيد
در صورتي كه بسته سيمكارت شما فعال نباشد شما با پيام خطا مواجه خواهيد شد.
پس از انجام تمام مراحل بالا در كنار نماد باطري در پايين سمت راست تبلت نوشته 3G Network (و يا براي ايرانسل2G Network) نشان داده مي شود و همچنين نماد آنتن فعال خواهد شد و تبلت به اينترنت متصل مي شود.

روتر جيبي Hame MPR-A1 Power Bank راه حل نهايي و برگزيده براي رهايي از درد سرهاي تبلت مودم دانگل روي تبلت هاي اندرويدي

Pocket WiFi-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-HAME MPR-A1: WiFi 802.11b/g/n Wireless 3G Router w/ 1800mAh Battery Charger Dongle همانطور كه ذكر شد عليرغم اينكه شما تلاش نموديد تا از مودم سازگار با اندرويد استفاده كنيد و حتي با روش نصب دستي هم موفق به نصب مودم تان در تبلت خود نشديد ميتوانيد از يك گزينه بسيار موفق و پيشرفته استفاده نماييد و آن اينكه يك روتر واي فاي كننده جيبي تحت عنوان پاوربانك سه در يك با مارك  Hame MPR-A1 Power Bank را نيز تهيه كرده و براي هميشه از دردسرهاي مربوط به شناسانيدن مودم به تبلت رهايي يابيد.

شما با تهيه روتر جيبي پاورباك ميتوانيد مودم سيمكارتي تان را به ورودي يو اس بي كه در آن تعبيه شده وصل نموده و با روشن كردن دكمه برق آن ظرف يك الي دو دقيقه توسط واي فاي تبلت به اينترنت متصل شويد. و نياز به هيچگونه تنظيمات خاص ديگري نخواهيد بود. در ضمن شما قادر خواهيد بود كه از طريق رابط لن نيز مستقيما به رايانه تان وصل شده و از اينترنت سيمكارتي استفاده كنيد و يا بدون هرگونه سيم و از طريق واي فاي تا 20 وسيله را به اشتراك بگذاريد.

در ضمن شما قادر خواهيد بود كه حتي اينترنت پرسرعت خود را كه با ساده ترين امكانات و با قيمتي ارزان تهيه كرده ايد توسط اين روتر جيبي واي فاي كرده و تا 20 وسيله ديگر به اشتراك بگذاريد.

و در نهايت از امكان تقويت و تثبيت و به اشتراك گذاري بيشتر مودم وايرلس نيز استفاده كنيد. و نيز ميتوانيد در صورت تمايل اگر بدلائلي ميخواهيد يك وايرلس را از طريق رابط لن به رايانه اي به اشتراك بگذاريد از اين مودم روتر جيبي استفاده كنيد.

اين روتر جيبي حتي قادر است كه آيفون 3 به پايين را با 20 وسيله ديگر به اشتراك بگذارد و از همه امكانات آيفون خود توسط ديگر وسايلتان بهرهمند شويد!

نكته جالب توجه و منحصر بفردي كه در اين گزينه از انتخاب وسيله اتصال به اينترنت وجود دارد اينكه ممكن است بخواهيد اين مجموعه را با يك مودم جيبي قياس كنيد و تصور نماييد كه بجاي انتخاب چنين گزينه اي بهتر است اساسا يك مودم جيبي  يك پارچه را انتخاب كنيد و چرا از يك وسيله دوتكه بهره ببريد؟
در پاسخ آنچه قابل ذكر است اينكه شما با انتخاب اين گزينه قادر خواهيد بود كه از امكانات هركدام از اين دو وسيله بطور مجزا و در جاي خود نيز استفاده كنيد. بدين معنا كه در مواقعي كه نياز به واي فاي كردن نيست و مستقيما ميتوانيد از رايانه استفاده كنيد روتر را جدا كرده و با اين كار عمر باطري آن افزايش خواهد يافت ضمن اينكه مودم سيمكارتي تان نيز قادر خواهد بود به رايانه تان امكاناتي نظير مديريت پيام كوتاه  يا پيام كوتاه صوتي تصويري يا مكالمه عادي تلفني يا حتي مكالمه صوت و تصويري و يا شارژ سيمكارت ... را نيز بشما ارائه دهد، امكاناتي كه هرگز توسط مودمهاي جيبي متداول نخواهيد داشت.
       و يا اينكه روتر جداگانه تان قادر به واي فاي كردن و به اشتراك گذاري اينترنت پرسرعت كابلي و يا شبكه داخلي سيمي

(DHCP) و نيز تقويت و تكرار وايرلس (هات اسپات) را بشما خواهد داد ! درباره شركت حيم و پاور بانك بيشتر بدانيم. About Hame-Power Bank-3G WiFi Router-Pocket WiFiنكته بسيار مهم و حائز اهميت اينكه اين روتر جيبي از قطعات درجه يك تهيه شده و در اروپا نيز بسيار مشهور و پر طرفدار است و با قيمت بسيار مناسبي كه دارد توجه همه علاقه مندان به ادوات شبكه و اينترنتي را بخود جلب كرده و از نظر كيفيت بسيار متفاوت از آنچه در بازار متداول است ميباشد.برگه گارانتي آن در داخل بسته قرار دارد كه تحت ضمانت مستقيم شركت معتبر حيم در چين ميباشد و تا يكسال تمام ضمانت شده و چنانكه از آن بدقت مراقبت شود تا يك عمر برايتان بخوبي كار خواهد كرد!

جهت آشنايي كامل با اين وسيله جديد و استثنايي ميتوانيد به صفحه معرفي روترجيبي Hame MPR-A1 Power Bank برويد:

 

Hame MPR-A1- Portable WiFi 3G router

 
توجه:
1-
تبلتهايي كه داراي قابليت سيمكارت داخلي نيستند ميبايست براي استفاده از اينترنت همراه از روتر جيبي هاي بيروني استفاده كرد.البته در تبلت ها از آنجا كه داراي حافظه تعبيه شده نسبتا ناچيزي ميباشد امكان قرار دادن درايور همه انواع روتر جيبي ها نيست و تعداد معدودي از روتر جيبي هاي سيمكارتي در آن تعريف شده كه بيشتر آنها را روتر جيبي هواوي تشكيل ميدهد. 

براي نصب روتر جيبي هاي تعريف شده هواوي بر روي تبلت ها چندان دچار زحمت نخواهيد شد چراكه تبلت وسيله وصل شده را بطور خودكار شناسائي شده و پيكربندي لازمه انجام گرفته و چنانكه بسته اينترنتي سيمكارت مربوطه فعال شده باشد بسهولت به اينترنت وصل خواهيد شد.
سعي ما براين است كه در اين سايت روتر جيبي هاي سيمكارتي يو اس بي كارتي هواوي را كه اصطلاحا دانگل ميگويند معرفي كنيم.

2- در بخش نصب روتر جيبي سيمكارتي روي تبلت و پرسش و پاسخ به بسياري از سوالات و ابهامات شما كاربران عزيز در ارتباط با روتر جيبيهاي سيمكارتي تبلت ها و انتخاب يك تبلت مناسب براي شما، پاسخ داده شده است. مطالعه اين بخش را بشما توصيه ميكنيم.  

Free web page counter