آماده سازي روتر جيبي پاور بانك جهت اتصال به اينترنت-Preparing to Hame MPR-A1 Power Bank-
روش نصب كامل روتر جيبي پاور بانك-مبدل واي فاي جيبي پاور بانك (سه در يك)-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router 3x1-
 Pocket WiFi router 3x1-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-2G&3.75G
3G/3.75G Wireless N Mobile Power Router
 Pocket WiFi router 3x1-Hame MPR-A1 Power Bank-3G/3.75G Wireless N Mobile Power Router

مودم جيبي حيم-پاور بانك Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router- مودم جيبي سه كاره پاور بانك- مودم جيبي سه در يك پاور بانك حيم-توصيف كامل مودم جيبي مبدل واي فاي پاور بانك (سه در يك)-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router 3x1-Pocket WiFi-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-HAME MPR-A1: WiFi 802.11b/g/n Wireless 3G Router w/ 1800mAh Battery Charger Dongle

توصيف كامل مودم جيبي سيمكارتي حيم (پاور بانك) -Pocket WiFi-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-تبلت خور اندرويد ساپورت Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-Android Support-مودم اندرويد ساپورت-Hame MPR-A1 Power Bank-3G WiFi Router-Android Support-مودم همراه براي تبلت-اينترنت همراه براي تبلت-مودم سيار-مودم يو اس كارت-مودم3g-تري جي مودم-3g modem-usb cart-gsm modem-امريكائي اصل كوالكام- wireless router

روش نصب كامل روتر جيبي پاور بانك
installing to Hame MPR-A1 Power Bank-3G/3.75G Wireless N Mobile Power Router

 


روتر جيبي پاور بانك سه در يك بهمراه يك مودم سيمكارتي يو اس بي كارتي يك مجموعه بسيار خوب و راحت براي كاربراني است كه مايلند بدون هرگونه دردسري تا 20 عدد وسيله واي فاي دار خود را به اشتراك گذاشته و به اينترنت وصل شوند.
در اين بخش به مسائل مربوط به نصب و راه اندازي آن ميپردازيم.

توجه!
مبدل واي فاي جيبي پاور بانك سه در يك، در واقع مودم نيست بلكه تبديل كننده مودم سيمكارتي و نيز مودم پرسرعت (اي دي اس ال) به مودم واي فاي است كه در ضمن توانايي تكرار كتنندگي واي فاي مودم هاي ديگر را نيز دارد. اما ما در اين سايت جهت اختصار و سهولت بيان اغلب با عنوان مودم از آن ياد ميكنيم.

روتر جيبي پاور بانك نام مناسب تري براي اين وسيله ميباشد و زماني به مودم تبديل ميشود كه شما يك مودم سيمكارتي و يا مودم پرسرعت را به آن متصل كرده و يا به حالت تكرار كنندگي وايرلس يك روتر ديگر در آورده باشيد.

براي راه اندازي روتر ميبايست تكليف چند مورد كاملا مشخص شود:
اول: وضعيت باطري و نحوه پر كردن آن
دوم: مودمي كه مايليد به آن متصل نماييد.
سوم: (چنانكه مودم سيمكارتي يو اس بي دارتان را ميخواهيد به اشتراك بگذاريد) وضعيت اعتبار بسته اينترنتي مورد استفاده در مودم سيمكارتي
چهارم: وسيله اي كه ميخواهيد به توسط امواج (واي فاي) به روتر متصل نماييد (راه اندازي واي فاي رايانه،تبلت گوشي ...)
پنجم: روشن كردن و راه اندازي روتر براي منظور هاي مختلف و هماهنگ كردن با جانبي هاي روتر

در اين صفحه به ترتيب در ارتباط با چهار مورد اول توضيحات مكفي داده تا بتوانيد در مرحله بعد بسادگي روتر جيبي پاور بانك را به وسيله جانبي آن هماهنگ كرده تا بسهولت بتوانيد به اينترنت وصل شويد و اميدواريم تا كاربران براي استفاده از اين وسيله مفيد با هيچ مشكلي مواجه نباشند. لذا توجه كردن به مطالب ذيل كاملا ضروري است:

1- چگونه از پر بودن باطري روتر جيبي مطمئن باشيم؟

براي اطمينان از پر بودن باطري دكمه فشاري كه زير دكمه سه وضعيتي قرار دارد را فشار داده تا 4 عدد لامپ آبي رنگ آن روشن شود.
اگر باطري ضعيف بود يا خالي شده بود رابط يو اس بي را به رايانه وصل كرده و سر ديگر آنرا به ورودي دستگاه متصل نماييد. و سپس دكمه سه وضعيتي را در حالت وسط قرار داده تا در حالت شارژ برود بعد از حداكثر 4 ساعت  باطري پر ميشود تا آن زمان لامپ كوچك آبي رنگ آن روشن ميماند و بعد از اينكه باطري كاملا پر شد خاموش ميشود.
نكته:
اگر دكمه در حالت روشن ( R ) قرار داشته باشد و رابط هم به شارژر وصل باشد در اين حالت هم دستگاه روشن بوده و كار خود را انجام ميدهد و هم باطري شارژ ميشود.

در صفحه قبل توضيح داديم كه با 4 روش ميتوان باطري دستگاه را پر كرد، كه سريع ترين آن استفاده از شارژر يك گوشي همراه معمولي و يا آداپتور 5 ولتي 1.2 آمپري ميباشد كه زماني در حدود 3 ساعت باطري را پر خواهد كرد.در نظر داشته باشيد كه رابط اين شارژر يا آداپتور ميبايستي مطابق رابطي باشد كه همراه پاور بانك است و يا اينكه حداقل خروجي آن ميكرو يو اس بي باشد.
چنانكه همواره در زمان بيكاري دستگاه را با رابط به رايانه متصل قرار دهيد هميشه باطري پر خواهد ماند اما ممكن است كه عواقبي را از قبيل ورود شوك هاي الكتريكي به دستگاه وجود داشته باشد.
اگر مايل به استفاده از يك شارژر يا آداپتور ميباشيد حتما از كيفيت كاملا مرغوب استفاده كنيد شارژرهاي ارزان قيمت غير استاندارد بوده و ميتواند بدستگاه آسيب برساند. و نيز نبايد بيش از 5 ولت باشد چراكه دستگاه را خواهد سوزاند.
در صورت تهيه يك آداپتور و يا شارژر با كيفيت خوب، ميتوانيد دستگاه را در حالت بيكاري به برق وصل كنيد تا هميشه باطري آن پر و آماده بكار باشد.
نكته قابل توجه ديگر اينكه سعي كنيد كه باطري را قبل از اينكه كاملا به اتمام برسد آنرا پر نماييد و نگذاريد كه كاملا خالي شود. چراكه ممكن است از عمر آن كم شود(عملا باطري بخواب ميرود).
اگر ميخواهيد براي زماني طولاني دستگاه را كنار بگذاريد حتما آنرا كاملا پر نماييد.
باطري مودم-روتر پاور بانك برخلاف بيشتر مودم هاي جيبي از داخل لحيم شده و قابل جابجايي نيست و اگر از آن بخوبي و بدرستي استفاده شود تا سه سال بخوبي كار خواهد كرد و سپس ميتوانيد توسط ما آنرا با يك باطري نو تعويض نماييد. توجه داشته باشيد كه اين مورد در ارتباط با همه مودم هاي جيبي باطري دار صادق است و بيشترين مدتي كه يك كاربر با منوسط روزي 4 ساعت استفاده از مودم بتواند از باطري استفاده كند كمتر از سه سال ميباشد.

2- واي فاي چيست و بزبان ساده چه تفاوتي با روش اتصال مستقيم دارد؟

واي فاي درعمل به اتصال و ارتباط سيستم ها و سخت افزارها، بدون سيم و رابط  و توسط امواج مغناطيسي-رقمي (ديجيتالي) اطلاق ميشود و ميتواند شامل هرنوع تبادل داده اي و تحت قراردادهاي تعريف شده باشد.
و در حاليكه در حالت اتصال مستقيم كه توسط رابط (كابل) و پايانه(پورت) تبادل اطلاعات، صورت ميپذيرد و در اين حالت سرعت انتقال و تبادل داده ها بسيار بالا و حداكثر معادل حداكثر سرعت در پايانه ها ميباشد.مثلا پايانه يو اس بي 3 سرعتش بسيار بيشتر از يو اس بي 2 ميباشد.
آنچه كه در انتقال بدون سيم (واي فاي) و سرعت آن لازم است بدانيد سه نوع يا سطح از سرعت وجود دارد كه متداول بوده سطح b g n كه سطح n  بالاترين بوده كه آن نيز در در رنج سرعتي 150 و 300 مگا بيت بر ثانيه ميباشد.
چيزي كه براي اكثر كاربران ايجاد شبهه ميكند اينكه اغلب تصورشان اينست كه سرعت هاي مذكور در ارتباط با اپراتور اينترنتي است و براي انتخاب يك روتر دچار اين وسواس ميشوند كه حتما از سري n و 300 مگ را انتخاب كنند! در حالي كه اين سرعت مربوط به شبكه داخلي بوده و براي زماني حائز اهميت است كه در يك شبكه داخلي بخواهيد اسناد را به اشتراك بگذاريد و اگر كاري به اين مسائل نداريد حتي سري b هم از سر مودمتان زياد است! چراكه بعد از 20 سال هنوز سرعت اينترنت كشورمان به 5 مگ رسيده و تا 20 مگ سالها فرصت لازم است!

3- واي فاي وسايل گيرنده را چگونه فعال كنيم؟

بهرحال براي استفاده از ويژگي هاي واي فاي لازم است كه هم مودمي داشته باشيد كه واي فاي باشد و هم گيرنده واي فاي داشته باشيد.
در ابتدا گيرنده هاي واي فاي منحصر به رايانه ها بود اما اكنون بسياري از وسايل جانبي به واي فاي مجهز شده اند از رايانه هاي همراه (لپ تاپ) تا تبلت و تلويزيون هاي هوشمند و نيز به اصطلاح رسيور ها و بلندگوها (اسپيكر) و چاپگر و يا حافظه هاي بيروني...
در رايانه هاي قديمي براي اينكه بتوانيد با مودم واي فاي دار ارتباط برقرار كنيد و به اينترنت وصل شويد ناچار به تهيه يك گيرنده واي فاي كه در اندازه يك فلش يا كوچكتر از آن (بند انگشتي) است، ميباشيد كه آنرا به پايانه يو اس بي وصل كرده و جهت راه اندازي، ميبايست آنرا نصب نماييد.
بهرحال در سيستم عامل رايانه تان ميبايست حتما توانايي نرم افزاري واي فاي را فعال نماييد تا بتوانيد از مودم واي فاي دار استفاده كنيد وگرنه حتي با داشتن سخت افزار آن در مادر برد، اگر از طريق نرم افزار آن فعال نباشد قادر به ارتباط با مودم نخواهيد بود.
در ذيل صفحه نشاني صفحاتي در اين سايت را درج كرده ايم كه شيوه هاي فعال سازي واي فاي در سيستم عامل هاي مختلف را بطور گام بگام را در آنها توضيح داده ايم:
  راه اندازي واي فاي در سيستم عامل ويندوز ايكس پي
اما  لوازم ديگري هم هست كه براي انجام وظيفه شان داراي وپژگي ارتباط بدون سيم ميباشند-مثل چاپگر يا حافظه بيروني (هارد اكسترنال) يا دستگاه بازي (گيم كنسول) ...- معمولا اين كار در آنها بسادگي هرچه تمام تر انجام ميگيرد. اين وسايل اكثرا هم داراي يك رابط سيمي (كابلي) بوده و هم امكان ارتباط بدون سيم، كه در صورتي كه كاربر بخواهد از هركدام از اين امكانات (بدون سيم رابط  يا باسيم)استفاده كند با نصب سي دي راه انداز آن بسادگي ميتواند هر دو را راه اندازي كند. و توسط وسيله واي فاي كننده با آن ارتباط برقرار كند. كه البته ما در اين سايت به آنها نمي پردازيم.

 مسائل مربوط به استفاده از مودم سيمكارتي جهت اتصال روتر جيبي پاور بانك به اينترنت:

4- چه مودم سيمكارتي را براي مبدل واي فاي پاوربانك انتخاب كنيم؟

پاور بانك حدود400 مودم معروف و متداول سيمكارتي را ميشناسد و بطور خودكار اي پي ان و شماره تلفن آنرا پيكر بندي ميكند اما ممكن است مودم شما را با اينكه معرفي شده، آنرا نشناسد به همين جهت ميبايست با ما مشورت نماييد تا مشكل را رفع نماييم.

نكته قابل توجهي كه وجود دارد اينكه ممكن است مودمي داشته باشيد كه در جدول مودم هاي سازگار نامش ذكر شده باشد اما دستگاه آنرا نشناسد و اين دور از انتظار نيست. چراكه اكثر شركت هاي توليد كننده مودم، در سري توليد مختلف خود ممكن است بدون هرگونه اطلاع رساني و اعلام رسمي، برخي مشخصه هاي فني سخت افزار يا نرم افزاري آن مدل را بدلايلي خاص خودشان تغييراتي داده باشند. مثلا از اي تي كماند مختلف ديگري براي انجام بعضي دستورات استفاده كرده باشند و همين موضوع است كه ايجاد اشكال خواهد كرد بهمين دليل مودمي را كه خودتان مايليد براي دستگاه تهيه نماييد حتما قبل خريد و پرداخت قيمت آن امتحان نماييد تا دچار مشكل نشويد.

توجه:اكثرا مودم هايي كه پاور بانك آنرا نميشناسد با ورود به تنظيمات پيشرفته و ايجاد اي پي ان و شماره دسترسي بطور دستي ميتوانيد آنرا به روتر پاور بانك بشناسانيد و اتصال برقرار خواهد شد اما باز ممكن است بعضي مودم هاي ديگر همچنان نتواند با روتر ارتباط برقرار كند حتي با روشن شدن لامپ آبي رنگ مودم كه نشانه اتصال به اينترنت است.

يك نكته مهم ديگر اينكه مودم هاي نامرغوب ممكن است مصرف برق داخلي آنها زياد باشد و باطري روتر شما را سريعتر خالي كند اغلب مشاهده شده مودم هاي نامرغوب تا دو برابر مودم هاي معروف و استاندارد مصرف داخلي دارند. البته اين موضوع براي استفاده مستقيم مودم سيمكارتي توسط رايانه اشكالي پيش نمياورد و فقط ممكن است كمي گرم شود يا باصطلاح داغ كند ولي در مورد اتصال به روتر ميتواند بشدت ايجاد نارضايتي و زيان كاربر را بنمايد چراكه سريعا باطري روتر به اتمام رسيده و از عمر كلي آن نيز كم خواهد شد.

5- براي اتصال به اينترنت از چه سيمكارتي استفاده كنيم؟

چنانكه ميخواهيد از مودم سيمكارتي براي اتصال به اينترنت استفاده كنيد ميتوانيد از سيمكارت رايتل و ايرانسل و همراه اول استفاده نماييد. البته ترجيحا از رايتل استفاده كنيد چراكه از نظر سرعت بسيار بهتر عمل ميكند و قابل ذكر است كه اين مودم قادر است تا تمامي سطوح اپراتور سوم را تا سقف 21 مگا بيت در ثانيه پشتيباني نمايد.

6- بسته اينترنتي چيست و چگونه آنرا تهيه و فعال نماييم؟

بسته اينترنتي در واقع يك قرارداد و توافق نامه كاربر با اپراتور مربوط به سيمكارت مورد استفاده است كه در طي آن شما با اختصاص دادن بخشي از موجودي سيمكارت به تعرفه تعيين شده از طرف اپراتور از خدمات اتصال به اينترنت با مشخصه هاي تعريف شده در قرارداد تا زمان مشخص شده استفاده نماييد.
اختصاص مبلغ درخواست شده از طرف اپراتور براي بسته اينترنتي مورد نظر با ارسال يك كد مخصوص كه به آن كد USSD اطلاق ميشود از طرف كاربر انجام ميگيرد و بعد از ارسال، اين كد از طرف اپراتور تاييد شده و مبلغ مذكور از اعتبار سيمكارت كاسته شده و بمدت مورد توافق در قرارداد، شما ميتوانيد از فضاي مشخص شده در اينترنت استفاده نماييد.

از ويژگي مهم بسته اينترنتي ارزان بودن آن نسبت به استفاده بدون قرارداد از اينترنت ميباشد. بدين معنا كه اگر شما بدون استفاده از بسته اينترنتي بخواهيد با سيمكارتان وارد اينترنت شويد ميتوانيد؛ اما با تعرفه چندين برابر. و البته براي كسانيكه مثلا در هفته فقط يكي دو دقيقه مايلند به اينترنت بروند و يا صندوق پستي شان را باز كنند خوب است اما بدون داشتن يك بسته اينترنتي و استفاده بيش از ده دقيقه در روز اصلا مقرون بصرفه نخواهد بود.

7- پين كد چيست و آيا بهتر است فعال باشد؟

پين كد رمز ورودي سيمكارت است تا فقط صاحب سيمكارت بتواند توسط ارايه آن سيمكارتش را فعال و از آن استفاده نمايد، ولي براي استفاده از مودم و بخصوص مودم جيبي جز دردسر چيز ديگري ندارد و بهتر است آنرا غير فعال نماييد و اگر از سوء استفاده از سيمكارتتان نگران هستيد آنرا از جايگاهش در آورده و در مكان مناسبي پنهان نماييد.

8- براي انتخاب يك مودم سيمكارتي مودمي را كه فقط سرعت 3g دارد انتخاب كنيم يا سرعت 3.75g و يا 4g هم مد نظر داشته باشيم؟  

ايرانسل و همراه اول از گروه اپراتور دوم و با پروتكل 2 و 2.5 و 2.75 جي ميباشند و قاعدتا بايد سرعت رسمي شان 236 كيلو بيت باشد ولي بدلايل فني و نيز سودجويي هاي غيرقانوني به اين سرعت پايبند نيستند و در حال حاضر رايتل فعلا تنها نماينده اپراتور سوم و با پروتكل 3g در ايران مشغول بكار است و تا سطح 3.75g نيز قادر است ارائه خدمات دهد...
اما اگر فعلا بحث سرعت براي مودم سيمكارتي در سطح 3.75 جي مطرح است، چيزي شبيه به يك دكور و يك پز دروغين است چراكه نه رايتل اين سرعت را به كسي تقديم ميكند و نه تعرفه اي براي آن قابل تصور است  و نه كاربرد منطقي براي استفاده از آن متداول است. چراكه وقتي براي سرعت 512 كيلو بيتي!! تعرفه حدود 20 تومان در ماه تعريف شده حالا تصور كنيد كه شما رئيس جمهور هم كه باشيد و مجوز استفاده از 21 مگ را هم داشته باشيد حتما بايد نيمي از حقوق ماهانه چند ميليوني تان را تقديم اپراتورتان كنيد كه تازه چكار كنيد؟ مثلا يك فيلم سينمايي را در زمان كوتاه تر دريافت كرده و يا به فضاي شخصي تان ارسال كنيد! و يا بجاي اينكه تلويزيون را رايگان تماشا كنيد هرموقع كه دوست داريد از اينترنت با تعرفه كلان تماشا كنيد!!

پس متوجه ميشويم كه نه امكان مجوز اين سرعت وجود دارد نه امكان پرداخت هزينه تعرفه آن و نه امكان استفاده بجا و مناسب از آن.
پس اينهمه سرو صدا در ارتباط با 3 جي و 3.5 و 3.75 و 4 جي براي مودم هاي سيمكارتي همه بي معنا بوده و جنبه بازار گرمي براي اين نوع از مودم ها ميباشد.

حال كه با آماده سازي مودم-روتر پاور بانك جهت اتصال به اينترنت آشنا شديد روي گزينه هاي دلخواه خود در جدول ذيل دكمه زده و با مسايل مطرح شده آشنا شويد.

بالاي صفحه

 

روتر جيبي پاور بانك حيم و مودم هواوي محصولي مشترك از دو شركت معتبر، يك راه حل ساده وقطعي براي اتصال گوشي و تبلت به اينترنت

مودم روتر هاي جيبي پاور بانك حيم و هواوي محصولي مشترك از دو شركت معتبر !

يك راه حل ساده وقطعي براي اتصال گوشي و تبلت به اينترنت!

روتر جيبي پاور بانك حيم و مودم هواوي محصولي مشترك از دو شركت معتبر، يك راه حل ساده وقطعي براي اتصال گوشي و تبلت به اينترنت

در تبلتهاي بدون سيمكارت داخلي، براي اتصال به اينترنت ميبايست از مودم هاي بيروني (دانگل - يو اس بي دار) استفاده كرد.البته در سيستم عامل تبلت ها (اندرويد) از آنجا كه داراي حافظه تعبيه شده نسبتا ناچيزي ميباشد امكان قرار دادن درايور همه انواع مودم ها نيست و تعداد معدودي از مودم هاي يو اس بي دار در آن تعريف شده كه بيشتر آنها را مودم هاي هواوي تشكيل ميدهد.

البته براي نصب مودم هاي تعريف شده هواوي بر روي تبلت ها چندان دچار زحمت نخواهيد شد چراكه در تبلت، وسيله وصل شده بطور خودكار شناسائي شده و پيكربندي لازمه انجام ميگيرد و چنانكه بسته اينترنتي مربوطه فعال شده باشد بسهولت به اينترنت وصل خواهيد شد. مع الوصف بدليل ابتدايي بودن سيستم عامل اندرويد باز هم احتمال عدم موفقيت اتصال به اينترنت را خواهيد داشت!

در اين سايت سعي ما براين است كه با آشنا كردن كاربران اينترنتي به محصولات مشترك شركت حيم و هواوي (روترهاي سازگار با مودم هواوي E173 ) راه حل ساده و آسان و قطعي جهت  اتصال به اينترنت تبلت و گوشي همراه را معرفي كنيم.

Free web page counter